Таджин керамічний від Emile Henry Flame ceramic — це таджин, виготовлений із високоякісної жаростійкої кераміки та покритий склоподібною глазур'ю. Найголовніше в таджині — це його конусоподібна кришка. Пара під час піднімання вгору охолоджується в найвищій точці, конденсується на стінки кришки та стікає по них, потрапляє не на страву зверху, а в нижню частину сковороди, практично на саме дно. Виходить, що страва присмажується знизу та готується наче на парі зверху. Багаторазова циркуляція пари робить їжу неймовірно соковитою й ніжною, а ще вона ніколи не підгорить і не пересушиться. Таджину «до снаги» і баранина, і немолода яловичина. А овочі тушкуються просто ідеально.
Унікальна жаростійка кераміка Flame призначена для використання як на плиті (газовій, електричній, керамічній), так і на відкритому вогні. У ній можна готувати м'ясо, рибу, овочі без втрати вітамінів і корисних речовин. Прекрасною особливістю кераміки Flame є її стійкість до термічного шоку (від -20 °C до +450 °C), а також висока теплоємність, завдяки чому приготовані страви набагато довше зберігають своє тепло.
Під час виробництва кераміки використовуються тільки натуральні матеріали найвищої якості, як-от необроблена глина та мінеральні оксиди, які посилюють колір глазурі. Продукція не містить кадмію, нікелю і свинцю, що гарантує природне та здорове приготування їжі.
Посуд Emile Henry не тільки практичний та дає змогу готувати вишукані страви, але й красивий, всі гості будуть зачаровані поданням готової страви! Зручний та довговічний, він слугуватиме упродовж багатьох років.
Виробник дає 10-річну гарантію на кожний виріб.
Особливості:
Можна використовувати в температурному діапазоні від -20 до +500 °C
Матеріал корпуса: Жаростійка кераміка
Розмір: 32 x 32 x 23 см
Габарити пакунку: 34 x 34 x 20.8 см
Колір: гран крю
Країна-виробник: Франція
З керамічним таджином Emile Henry ви легко зможете приготувати смачні страви з м'яса, овочів та пряних східних спецій у власному соку, без зайвого жиру. Секрет насправді досить простий: пара створює конденсат у верхній частині спеціальної кришки таджину, що нагадує конус, а потім знову опускається вниз. Така технологія приготування дозволяє м'ясу, рибі та овочам залишатися соковитими та не розварюватися, щоб ви могли відчути смак кожного інгредієнта.
Можна використовувати на всіх видах плит крім індукційної (для роботи на індукційній панелі потрібна спеціальна пластина).