Кількість
|
Вартість
|
||
|
Насадка для збивання Bamix призначена для збивання вершків та яєчного білка, емульгування та приготування соусів.
Для роботи з насадкою оптимально підходить вузька висока ємність.
Порада! Візьміть bamix® так, щоб насадка стосувалася дна ємності, увімкніть його спочатку на низькій швидкості, а потім перемкніть на вищу. Тримайте насадку під невеликим кутом, повільно піднімаючи її разом із масою, що збивається. Повторюйте процес до тих пір, поки маса не набуде бажаної консистенції. Вершки перед збиванням слід добре охолодити. Працюйте повільно, піднімаючи bamix® якомога вище, але, не виймаючи його з маси, що збивається до кінця. Таким чином, у вершки потраплятиме повітря, що додасть їм легкість, однорідність та стійкість.