Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хліб – усьому голова, тому він заслуговує на себе не лише особливого відношення, а й окремого ножа. Хлібний ніж Brabantia має довге лезо із зубчиками, що ідеально підходить для нарізки хліба. Серрейторне заточування клинка із зубами вздовж ріжучої кромки не дає ножу зісковзнути з твердої хрусткої хлібної кірки і дозволить нарізати рівними шматочками навіть дуже м'який свіжоспечений хліб. Завдяки довгому лезу хлібним ножем зручно розрізати великі буханці, пироги та короваї. Можна використовувати і для різання тортів. Він також може стати в нагоді для очищення і нарізки великих фруктів з ніжною м'якоттю і жорсткою шкіркою, наприклад, ананасів. Лезо довгий час залишається гострим, так як виконано із загартованої сталі (високовуглецева молібден-ванадієва)