Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сталева сковорідка CARBONE PLUS ідеально підходить для обсмажування м'яса, риби, овочів. Природний антипригарний шар формується з кожним наступним використанням. Не призначена для миття в посудомийній машині, підходить для індукційної поверхні. Для професійного використання.
Переваги: Хороша теплопровідність - рівномірний розподіл по низу та з боків; традиційний; міцний;
Мікрошорсткість на поверхні металу забезпечує seasoning (сизонін - природні антипригарні властивості).
Склад: натуральний матеріал із заліза. Сталь, що використовується: EN 10130 DC01.
Особливості: Зміна природного кольору при контакті з теплом. Виходить синій, фіолетовий.
Використання: смаження, гриль, смаження до хрусткої скоринки.
Приготування їжі: червоне м'ясо, омлети, риба, млинці, картопля, овочі (крім томатів та інших продуктів із кислим смаком).