Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сталева сковорідка MINERAL B ELEMENT ідеально підходить для обсмажування м'яса, риби, овочів. Покриття поверхні сковорідки бджолиним воском забезпечує захист від окислення. Природний антипригарний шар формується з кожним подальшим використанням. традиційний, міцний, мікрошорсткість на поверхні металу забезпечує seasoning (сизонін - природні антипригарні властивості).Залізо сприяє реакції Майяра.
Склад: натуральний матеріал із заліза. Сталь, що використовується: EN 10130 DC01.
Особливості: Зміна природного кольору при контакті з теплом. Виходить синій, фіолетовий.
Використання: смаження, гриль, смаження до хрусткої скоринки.
Приготування їжі: червоне м'ясо, омлети, риба, млинці, картопля, овочі (крім томатів та інших продуктів із кислим смаком).
Інформація про сумісність із джерелами тепла: Mineral B Element, біла сталь (всі варильні поверхні, включаючи індукцію). Підготовка до роботи (прожарювання) перед першим
використанням:
Ретельно промийте сковороду в гарячій воді, потім
витріть насухо рушником або серветкою. Мінерал Бі
Елемент на заводі обробляється бджолиним воском,
його потрібно повністю змити. Потім, налийте в сковороду
олію приблизно на 1мм і нагрійте. Після нагрівання,
вилийте масло і протріть сковороду м'якою ганчіркою
або серветкою.
Чим частіше сковорода використовуватиметься, тим краще
буде якість приготування їжі.Чим поверхня
сковороди чорніші, тим їжа менше пригорятиме.
Використання:
У сковороді потрібно готувати з додаванням
невеликої кількості олії чи жиру. Як тільки
сковорода досить прогріється, обсмажте продукти
з обох боків, потім зменште вогонь для завершення
приготування. Не залишайте продукти у сковороді
після закінчення приготування!
Догляд після використання:
- для збереження властивостей та запобігання окисленню
після використання сковороду необхідно промити в
теплій воді, а потім ретельно протерти ганчіркою або
серветкою
- для очищення від нагару необхідно прожарити
сковороду з великою сіллю протягом півтори хвилини,
потім протерти серветкою (сіль вбере залишки їжі
та запахи)
- періодично змащуйте сковороду масло
- зберігати із сухим місцем
ВАЖЛИВО!
- не замочуйте сковороду
- не мити в посудомийній машині
- при пригоранні їжі, використовувати жорстку губку
- кислі продукти (томати, лимон, біле вино та
інше) можуть пошкодити просочення - з'являться світлі
плями. При цьому необхідно повторити прожарювання з
додаванням олії
- якщо у процесі приготування на плиті з'явилися
сліди воску, протріть його доки плита ще тепла сухий
серветкою