Поради від E-STUFF: Заморожуємо продукти у великій кількості. Як приготувати морозилку?

Якщо ви усвідомили, що настав час поповнити запаси продуктів у морозильній камері і збираєтеся заповнити її досхочу, то вам потрібно знати, як підготувати пристрій до такої важливої події. Дотримуючись порад від E-STUFF, ви не тільки забезпечите умови, за яких їжа залишатиметься свіжою максимально довго, а й правильно організуєте простір для її зберігання.

 

  1. Розморозьте морозильну камеру: Якщо у вашій морозильній камері є наліт льоду або іній, то вам потрібно розморозити її перед поповненням запасів. Вимкніть морозильну камеру, відкрийте дверцята і дайте їй самостійно розморозитися. Якщо у вас є термінова необхідність, то можна використовувати спеціальні засоби для швидкого розморожування.
  2. Очистіть і вимийте: Після того, як морозильна камера розморозилася, очистіть її від льоду та інею, що накопичився. Використовуйте м'яку губку або ганчірку, щоб видалити відкладення. Потім вимийте внутрішню частину камери водою з м'яким мийним засобом, щоб видалити всі залишки та забезпечити гігієнічні умови
  3. Активація режиму "Суперзаморожування":  може бути корисною під час поповнення запасів продуктів. Увімкнення цього режиму допоможе створити більш низьку температуру і прискорити процес заморожування продуктів, що сприяє збереженню їхньої якості.

            "Суперзаморожування" рекомендується активувати її приблизно за 6 годин до розміщення нових продуктів. Встановлення найнижчої температури створить оптимальні умови для швидкого заморожування продуктів.

  1. Правильне пакування перед заморожуванням: Це відіграє важливу роль у збереженні якості та свіжості продуктів. Ось кілька рекомендацій щодо вибору упаковки для заморожування проду